Velkommen til Villapartner

Vi er et bureau, der udlejer mere end 2.000 feriehuse og ferielejligheder på de mest attraktive destinationer i Sydeuropa. Hos Villapartner sørger vi for al kommunikation mellem vores kunder og husejere. Vi er altid til rådighed til, at besvare eventuelle spørgsmål der skulle være. Vi stræber efter at give vores kunder den bedst mulige ferieoplevelse. Alle vores ferieboliger har swimmingpool eller er beliggende tæt ved stranden. Alle ferieboligerne er blevet tjekket og inspiceret, så vi er sikre på, at de lever op til vores høje standarder.


Erling Holmbjerg, Ejer Og Direktør

Jeg kom ind i rejsebranchen i 1986. Først som adm. Direktør i den daværende Tjæreborg koncern, og siden 1992 i feriehusudlejningsbranchen, hvor jeg har været adm. Direktør for Novasol dansommer i 15 år. I 2009 etablerede jeg Villapartner A/S, som jeg i dag driver i dagligdagen. Er hovedaktionær i firmaet og har to partnere, hvor af den ene er Markus Deutsch.

Christiane Terhart, Salgs- og Produktchef

Med mere end 20 års erfaring i udlejning af ferieboliger og en stor interesse i fremmede sprog og kulturer finder jeg min plads hos Villapartner i den daglig kontakt med kunder, husejere og produktpartnere. Tilfredshed hos vore kunder og husejere er mit daglige succeskriterie.

Dorthe Brandt, Salgs- og Produktmanager

Jeg bor i København, hvor man ofte finder mig på min cykel på vej til koncerter, i teatret eller på museer. Jeg elsker ferier – hver sommer besøger jeg Toscana i Italien (elsker italiensk mad). Jeg rejser også gerne til Spanien og Kroatien. Jeg kan lide at opleve Europas hovedstæder (gerne med en koncert også) samt shopping i New York. Da jeg elsker billeder, deler ofte mine oplevelser eller dagligdag på Instagram. Min arbejdserfaring er fra andre lignende rejseselskaber og jeg taler dansk, tysk og engelsk.

Anne J. Nielsen, Regnskabschef

Jeg er som H. C. Andersen citatet: ”At rejse er at leve”. Jeg elsker at rejse ud i verden, opdage nye steder, møde nye mennesker og kulturer, og smage mig igennem de forskellige køkkener, som jeg møder på min vej. Jeg har arbejdet nogle år som rejseleder, så har prøvet lidt af hvert, og er glad for stadig at arbejde med turisme.

Michela Pacchioni, Area Manager

Michela fra Italien: Jeg er mor til Giulia og Piero. Jeg har arbejdet mange år i turistbranchen, og udover italiensk, taler jeg engelsk og fransk. I min fritid hygger jeg mig med at planlægge bryllupper. Hemmeligheden til min lykke: Det er mit hjem. En smuk middelalder gård i et uspoleret område af Sienas landskab – måske den mest fascinerende del af Toscana.

Simone Pruys, Produkt Manager

Siden jeg var ung har turisme fascineret mig. Jeg forsøgte at rejse så meget som muligt, og var rigtig glad da jeg fik muligheden for at arbejde en sommer i Spanien. Nu mange år senere er jeg stadig i Spanien, og har nu boet i Spanien i flere år end i mit hjemland Holland. Jeg har fået stor viden og erfaring gennem forskellige jobs i turistindustrien. I dag bruger jeg hvad jeg har lært, for at sikre kunderne velbefindende samtidig med et godt samarbejde med samarbejdspartnere.

Vores erfaring – din sikkerhed

Vores ansatte har i alt 50 års erfaring med udlejning af ferieboliger – både fra Villapartner eller fra andre store eller små udlejningsbureauer. Vi har siden 2009 brugt vores erfaringer til at yde den bedste service til vores kunder, men samtidig også for at sikre den størst mulige sikkerhed, når man lejer et feriehus.

 

Vi har personligt besøgt alle vores ferieboliger, og vi har derefter klassificeret dem efter de 7 vigtigste kriterier.

 

Vi tilbyder vores kunder en gratis og uforpligtende forhåndsreservering (option), der er gældende i 48 timer. Denne fleksibilitet giver kunderne mulighed for f.eks. at booke flybilletter, inden feriehuset efterfølgende bookes fast.

 

Vi tilbyder ”Best Price Garanti” – finder du samme feriebolig med samme lejebestemmelser til en lavere pris på nettet, (efter du har booket) – så betaler vi differencen.

 

Vi sikrer, at husejerne har modtaget betaling for opholdet inden ankomst. Ferieboligen er rengjort og klar til nye gæster.

 

Vi har godt lokalkendskab og deler gerne ud af gode råd eller ideer.

 

Vi tilbyder gratis indbo- og ansvarsforsikring – dette er allerede inkluderet i lejeprisen. Det er muligt at tilkøbe afbestillingsforsikring for 4 % af lejeprisen. Dette er gennem vores partner Europæiske Rejseforsikring A/S.

 

Vi tilbyder online booking – er der problemer, så kontakt os gerne. Vi taler dansk, engelsk, tysk, norsk og fransk.


Ferieboliger i god kvalitet – et feriehus for enhver smag

Villapartner tilbyder mere end 2.000 feriehuse og ferielejligheder på de mest solrige destinationer i Sydeuropa. Vi kan hjælpe med alt: En romantisk ferie for to eller den store familie der skal på ferie. Vores ferieboliger er beliggende i:

  • Mallorca, Costa Blanca og Tenerife i Spanien
  • Toscana og Umbrien i Italien
  • Provence i Sydfrankrig
  • Dalmatien og Istrien m.m. i Kroatien

Vi ønsker jer en rigtig god ferie i en af vores ferieboliger