Søg og book din feriebolig her:

Velkommen til Villapartner

 

Ferieboliger i god kvalitet og for enhver smag!

 

Villapartner tilbyder mere end 2.100 feriehuse og ferielejligheder på de mest solrige destinationer i Sydeuropa og i Nordsjælland. Vi kan hjælpe med alt: En romantisk ferie for to eller en ferie for den store familie. Vi stræber efter at give vores kunder den bedst mulige ferieoplevelse. Alle vores ferieboliger har swimmingpool eller er beliggende tæt ved stranden. Alle ferieboligerne er blevet tjekket og inspiceret, så vi er sikre på, at de lever op til vores høje standarder.

Vores erfaring giver dig sikkerhed, når du booker din feriebolig. Vi sørger for alt kommunikation med husejeren omkring ferieboligen og tager hånd om alt det praktiske i forbindelse med reservationen, så du bare kan læne dig tilbage og glæde dig til ferien.

Erling Holmbjerg
Ejer & direktør

Jeg kom ind i rejsebranchen i 1986. Først som adm. direktør i den daværende Tjæreborg koncern, og siden 1992 i feriehusudlejnings-branchen, hvor jeg har været adm. direktør for Novasol dansommer i 15 år. I 2009 etablerede jeg Villapartner A/S, som jeg i dag driver i dagligdagen. Er hovedaktionær i firmaet og har to partnere, hvor af den ene er Markus Deutsch.

Christiane Terhart
Product and Sales Manager

Med mere end 20 års erfaring i udlejning af ferieboliger og en stor interesse i fremmede sprog og kulturer finder jeg min plads hos Villapartner i den daglig kontakt med kunder, husejere og produktpartnere. Tilfredshed hos vore kunder og husejere er mit daglige succeskriterie.

Simone Pruys
Product Manager

Siden jeg var ung har turisme fascineret mig. Jeg forsøgte at rejse så meget som muligt, og var rigtig glad da jeg fik muligheden for at arbejde en sommer i Spanien. Nu mange år senere er jeg stadig i Spanien, og har nu boet i Spanien i flere år end i mit hjemland Holland. Jeg har fået stor viden og erfaring gennem forskellige jobs i turistindustrien. I dag bruger jeg hvad jeg har lært, for at sikre kunderne velbefindende samtidig med et godt samarbejde med samarbejdspartnere.

Birgit Jahnel
Sales Coordinator

Med mange års erfaring i udlejnings-branchen har jeg mødt utallige interessante gæster telefonisk og personligt. Jeg taler dansk, tysk og engelsk. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at man som gæster føler sig velkomne og trygge, så ferien bliver en god oplevelse. Det har altid været en fornøjelse at kunne service vores gæster på bedst mulige vis enten via rådgivning før ankomsten eller under selve opholdet. Mit motto er: At rejse er at leve …

Vinni Nørremark
Regnskabschef

Økonomi og rejser har altid været hovedtemaer i mit arbejdsliv. Jeg startede i 1981 i rejsebranchen og har gennem årene arbejdet med bogholderi og regnskaber. Jeg har desuden arbejdet i rejsebureau i Finland og har også boet i Sverige i mange år. I løbet af de 10 år, hvor jeg boede i Finland og Sverige læste jeg til Magister i Økonomi. Jeg taler engelsk, tysk, finsk og svensk.

Frederikke Hansen
Marketing/Sociale medier

Jeg har arbejdet med sociale medier siden starten af min gymnasietid, hvor jeg var PR-ansvarlig for diverse interesse-organisationer m.v. Interessen udviklede sig senere hen til en reel karrieremulighed hos Villapartner, hvor jeg nu arbejder kreativt med billeder og videoer og samtidig bruger mine sproglige kompetencer. I min fritid fotograferer jeg også rigtig meget - alt fra portrætter til locations etc.

 
 

48 timers gratis og uforpligtende forhånds-reservering (option). Denne fleksibilitet giver dig mulighed for f.eks. at booke flybilletter, inden feriehuset efterfølgende bookes fast.

 

”Best Price Garanti” – finder du samme feriebolig med samme lejebestemmelser til en lavere pris på nettet, (efter du har booket) – så betaler vi differencen.

 

Alle vores ferieboliger er blevet inspiceret og klassificeret efter de 7 vigtigste kriterier.

 

Vi sikrer, at husejerne har modtaget betaling for opholdet inden ankomst. Ferieboligen er rengjort og klar til nye gæster.

 

En gratis indbo- og ansvarsforsikring er allerede inkluderet i lejeprisen. Det er muligt at tilkøbe afbestillings-forsikring for 4 % af lejeprisen. Dette er gennem vores partner Europæiske Rejseforsikring A/S..

 

Vi har et godt lokalkendskab og deler gerne ud af gode råd eller ideer.

 

Online booking – er der problemer, så kontakt os. Vi taler dansk, engelsk, tysk og fransk.