Sikkerhed og tryghed

Du kan føle dig sikker i et samarbejde med Villapartner. Samlet har vi over 50 års erfaring, og vi lover at yde en høj professionel service og være til rådighed for dig på alle tidspunkter. Villapartner har været i drift med succes siden 2009. Vi oplever i øjeblikket en stor vækst, og vi byder dig velkommen til et samarbejde med os. Vi tager os af al kommunikation mellem husejer og gæster, og vi sikrer, at husejer er fuldt betalt før gæstens ankomst.Indbo- og ansvarsforsikring er inkluderet i alle vores lejepriser, så du kan være sikker på, at du vil være dækket for eventuelle skader, der kan opstå under gæstens ophold i din bolig. For at sikre den bedst mulige oplevelse for både lejere og husejere, er det yderst vigtigt, at du opdaterer din kalender med alle reservationer foretaget af andre end Villapartner. Vi vil sikre, at kalenderen altid er opdateret fra vores side. Vi er altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål.


Forsikring

Vi inkluderer indbo- og ansvarsforsikring i alle vores priser. Denne politik dækker skader på indbo i forsikringsperioden, herunder skader på vinduer og håndvaske.Forsikringen dækker op til og inklusive et maksimum på DKK 50.000 for skader på husholdningsartikler i løbet af opholdet. Særligt privatindbo dækkes alene op til DKK 10.000 pr. forsikringsbegivenhed. Der betales DKK 500,- pr. skade i selvrisiko. De fulde detaljer eller vores forsikringspolitik kan du læse §3 her.


Kvalitetsstandarder

Hos Villapartner inspicerer vi personligt hver bolig for at sikre, at den lever op til vores høje standarder. Efter at have besøgt dit hus, villa eller lejlighed, vil vi tildele en klassificering mellem to og fem stjerner.

Vores stjerneklassificeringssystem:

2 stjerner: Enkel/minimalistisk indkvartering.

3 stjerner: Gennemsnitlig indkvartering med standardmøbler.

4 stjerner: Veludstyrede huse/lejligheder af høj standard med komfortable møbler.

5 stjerner: Vores bedste huse/lejligheder, smagfuldt indrettede og med moderne møbler.


Fuldt opdateret kalendersystem

Det vigtigste element for både husejer og potentielle gæster er vores automatiserede kalendersystem. Du får et sikkert login til vores kalendersystem, så du kan se alle aktuelle bookinger på din feriebolig. Når vi foretager en reservation, vil kalenderen blive opdateret automatisk, og du vil modtage en automatisk e-mail fra vores system.