Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foretages en bestilling?

Du kan bestille online på vores altid opdaterede hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os på 88807772 eller e- mail info@villapartner.dk

Hvornår skal jeg betale?

Bestilles feriehuset mere end 8 uger før indflytning betales 1. rate på 25 % straks efter bestilling. Bestilles feriehuset mindre end 8 uger før indflytning, betales det fulde beløb. Betalingen skal være os i hænde senest 3 dage efter bestilling.

Hvordan og hvor betales depositum?

Depositum betales ved bestilling. I sommerhalvåret udgør depositum 750 kr. og i vinterhalvåret 1.500 kr.


Hvorfor skal der betales depositum?

Depositum skal dække variable forbrugsomkostninger, der ikke er inklusiv i lejebeløbet samt eventuelle skader på feriehuset opstået under opholdet. Forbrugsomkostninger der ikke er inkluderet i lejeprisen kan være el, varme m.m.

På vores hjemmeside kan du se, hvad der indgår i lejebeløbet på de forskellige feriehuse.


Hvornår får jeg mit depositum retur?

Afregning af depositum sker normalt ugen efter lejeperiodens ophør. Eventuel eftersendelse af det erlagte depositum sker dog senest 1 måned efter lejeperiodens ophør.


Hvornår og hvordan modtager jeg mine lejepapirer?

Når du har foretaget din bestilling, modtager du straks lejepapirerne per e-mail. Bestillingen er først endelig, når vi har modtaget betaling.

Hvorledes ændrer eller annullerer jeg min bestilling?

Ønsker du at ændre eller annullere din bestilling, gøres det ved at kontakte os straks per telefon eller e-mail. Betingelser og eventuelle gebyrer fremgår af vores lejebestemmelser.

Er afbestillingsforsikring inklusiv i prisen?

Vi har ikke en obligatorisk afbestillingsforsikring, idet mange allerede er dækket af private forsikringer eller kort. Er du ikke allerede dækket eller er i tvivl, anbefaler vi, at du køber en afbestillingsforsikring ved bestilling.


Kan min bestilling overdrages til en anden person?

Ja, indtil 8 dage før ankomst kan bestillingen overdrages til en anden person gebyrfrit. Du skal blot sende en e-mail med angivelse af oplysninger om den person, bestillingen overdrages til.


Hvilket forbrug skal jeg regne med?

Ved mange feriehuse er el-, vand- og varmeforbrug inkluderet i lejebeløbet. Ved de feriehuse hvor forbrugsomkostninger ikke er inkluderet, varierer forbruget af hustype, størrelse, indretning og årstid. Det er vores anbefaling at bruge den sunde fornuft i omgangen med f.eks. el og vand.


Hvem foretager slutrengøring?

Slutrengøringen kan ofte foretages af dig selv og bliver efter afrejse kontrolleret, således at vi er sikre på, at feriehuset er klar til næste lejere. Du kan bestille en slutrengøring hos Villapartner.

Nogle feriehuse bestilles med ”obligatorisk rengøring”, som betyder, at du ikke selv skal forestå slutrengøring. Såfremt det er tilfældet fremgår det af oplysningerne om det konkrete sommerhus.Er der dyner og hovedpuder i feriehuset?

Ja. I feriehuset er der altid dyner (normalt efter ferielandets standard) og hovedpuder til det antal personer som feriehuset tillader.


Skal jeg medbringe sengelinned?

Med mindre det er angivet ved symbol på det udsøgte feriehus skal sengelinned medbringes. Linned kan lejes hos Villapartner, og vi sørger for at bringe det ud i huset smat hente det efter brug.


Hvor mange personer må der være i feriehuset?

Det fremgår af hus beskrivelsen hvor mange personer der maximalt må benytte feriehuset. Alle personer uanset alder tæller i personantallet.


Må jeg slå telt op i haven eller medbringe campingvogn?

Det er ikke tilladt at slå telt op i haven eller medbringe campingvogn eller lignende.


Kan grupper/ungdomsgrupper bestille et feriehus?

Ja, som oftest; men enkelte husejere ønsker ikke at grupper/ungdomsgrupper i feriehuset. Dette vil normalt fremgå af husbeskrivelsen. En gruppe/ungdomsgruppe defineres som minimum 6 personer, som ikke er par eller familie. Grupper skal anmeldes til Villapartner, som forbeholder sig ret til at afvise disse.


Hvor mange husdyr må jeg have med?

Det fremgår af informationssiden om feriehuset, om der må medbringes husdyr. Hvor dette er tilladt, må der normalt medbringes ét husdyr. Såfremt du ønsker at medbringe flere husdyr end tilladt, så kontakt os i god tid, da husejer skal forespørges om dette


Hvordan er feriehuset indrettet?

Indretningen af feriehusene er individuelle efter ejerens smag. Et samlet overblik over feriehusets indretning finder du i husbeskrivelsen.


Hvornår kan jeg få nøglen til feriehuset?

Nøgleudleveringstidspunktet fremgår af dit lejebevis. Dette vil normalt være efter kl. 16. Bemærk at selvom du ankommer tidligt, er du ikke berettiget til at få nøglen før det oplyste tidspunkt, men vi vil tilstræbe at levere nøglen så snart huset er klart til indflytning.


Hvornår skal jeg forlade feriehuset?

Feriehuset skal forlades senest kl. 10 på afrejsedagen.

Mangler du svar på nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 88807772 eller på e-mail, ligesom vi også henviser til vores lejebestemmelser, som du vil kunne finde på vores hjemmeside.

 

Kan jeg leje børneudstyr?

Såvel barneseng som høj stol kan lejes hos Villapartner. Vi sørger for at bringe det ud i huset og forestår også afhentning.

EU's klageplatform?

Læs mere om EU´s klageplatformhttps://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show