Hos Villapartner sætter vi pris på at have et godt forhold til vores husejere. Hvis du har en feriebolig, som du ønsker at udleje, er du velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi komme langt – og vi hjælper dig hele vejen.

Her er 10 gode grunde til at vælge Villapartner, når din bolig skal udlejes:

 

Nemt for dig

Vi tilbyder en god IT-løsning til husejere. Dette er lige fra præsentationen, (vi uploader selv boligen i vores system), til marketing af din bolig. Vi tager os korrespondancen med gæsterne.

 

Sikkerhed

Du kan føle dig sikker i et samarbejde med VillaPartner. Sammen har vi over 50 årserfaring med udlejning af ferieboliger – vi behandler dig og din feriebolig med den største respekt.

 

Vi når ud til mange mennesker

Vi samarbejder med mange af de helt store ferieboligportaler i Europa. Din feriebolig kommer på disse portaler – og når derved ud til mere end 10 millioner potentielle kunder hver måned.

 

Marketing

Villapartner promoverer din feriebolig gennem diverse salgskanaler. Dette er helt gratis for dig. Vi arbejder også altid på, at din feriebolig er i toppen i relevante søgeresultater.

 

Omfattende løsning

Hvis du ønsker et samarbejde med os, så klarer vi resten. Vi sørger for alt kundekontakt og betaling fra kunden. Vi hjælper både dig og gæsten, både før, under og efter opholdet.

 

Økonomi

Vi arbejder med lave priser, og vi hjælper dig med at få den bedst mulige indtægt for en booking, samtidig med at vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser. Vi sikrer også, at du har modtaget betaling for opholdet, inden kunden ankommer.

 

Forsikring

Indbo-/ansvarsforsikring er inkluderet i ALLE lejepriser. Der er derfor styr på det, hvis det uheldige skulle ske, at noget i huset går i stykker under gæsternes ophold.

 

Automatik

Vi bruger en integreret IT løsning der sikrer, at din feriebolig kommer med ud på alle vores salgskanaler og at kalenderen er synkroniseret. Du modtager en e-mail hver gang din boligbliver booket, og kalenderen er derved opdateret.

 

Fleksibilitet

Du kan spærre kalenderen til egen brug af huset via et meget enkelt log in, som kan benyttes både på computer og smartphone.

 

Vi er her for dig

Vi ved, at uventede situationer kan opstå. Derfor har vi en hotline til nødssituationer, hvor du kan få fat på os døgnet rundt. Vi svarer på alle spørgsmål, der måtte opstå på både dansk, norsk, engelsk, tysk og fransk.