Vælge det rigtige feriehus i Toscana; feriebolig på Mallorca

Ferieboligen du booker vil ofte være afgørende for at I får en god ferie. Med de mange ferieboliger der kan bookes det være forvirrende, hvilken man skal at vælge. Her er nogle tips til, hvordan du udvælger det perfekte feriested for jer uanset om det er en feriebolig på Mallorca; et feriehus i Toscana eller et helt tredje sted

Vælg den rette placering

Når du vælger en feriebolig vil du helt sikkert vælge en, der lover at give et afslappet miljø. Men der er mange flere faktorer at overveje, når det kommer til placeringen af feriehuset.

Hvis du kører i en privat bil, er det godt at vide, om der fra feriehuset er nem adgang til byen. Det er også rart at vide, om butikker og restauranter er en kort køretur væk, især når du skal bo i en uge eller mere. Selvfølgelig bør du også overveje de aktiviteter, du planlægger at gøre. Hvor langt er der til stranden, et bjerg eller en forlystelsespark, hvor man kan have det sjovt sammen med din familie? Er der natklubber, som dine teenagere kan besøge om natten? Kontroller også, om der er nogle guidede ture, så du kan udforske området med din familie.

Hold øje med børnevenlige faciliteter

Især når du rejser med babyer eller små børn vil faciliteter såsom tilgængeligheden af barneseng og høje stole kan være vigtige for en god ferie for alle. I nogle tilfælde er barneseng og høj stol inkluderet i prisen der er lagt online. Hvis ikke, så spørg endelig efter det.

                  

Vælg feriebolig familievenlige faciliteter

Er villaen udstyret med en swimmingpool? Kan man spise udendørs? Tjek for eksterne aktiviteter, så som guidede ture, og en babysitter til dine småbørn. Det vil helt sikkert være et plus, især når du planlægger nogle afslappende stunder alene med din ægtefælle på nogle tidspunkter i løbet af ferien.

Ferieboliger med en god balance mellem fælles og private områder

Bestem på forhånd det passende antal og typer af værelser du har brug for. Et soveværelse med en king-size seng er ideel til forældre, mens værelser med to eller bunker-stil senge er stor for småbørn. Dine teenagere foretrækker måske at have enkelte værelser for at være alene. Tænk på de fælles rum som stuen, spiseplads og terrasse.

Self-catering og indkvartering eller restaurant besøg

Lejligheder og villaer bliver populære i disse dage – ikke mindst fordi man kan lave sine egne måltider.Det er også en god mulighed for dem, der ønsker at spare på ferie omkostningerne såvel som for dem, der elsker madlavning. Alternativt kan du kontrollere området på forhånd for de muligheder der er med restauranter i nærheden. Mange vælger også at kombinere så der såvel laves egne måltider og laves restaurant besøg.