Mallorca's bedste strande

         

 

Mallorcas bedste strande

 

Mallorcas seværdigheder byder på mange spændende og uforglemmelige oplevelser, og strandene er absolut ingen undtagelse. Og når du har fundet den perfekte feriebolig, er det bare med at få pakket strandtasken og komme afsted. Og bare rolig, du er kommet til den helt rigtige side, for denne guide til de bedste strande på Mallorca vil give dig alt den information du behøver, for at gøre dig klar til et sjovt og stressfrit strandeventyr.

 

Lad os tage et kig på de strande på øen, der har fået de bedste anmeldelser, og som anses for at være Mallorca's Blå Flag strande. En strand kategoriseres blandt andet som Blå Flag strand ud fra vandkvalitet, sikkerhed, information, miljø og faciliteter. Samtidig tages der også hensyn til de oplysninger, der gives til besøgende og til den indsats, der ydes for miljøet. I 2016 har Mallorca fået endnu 3 Blå Flag strande til sin samling. Disse omfatter Sant Elm og Camp de Mar, som du kan finde i Andratx og Salling Club i Port Andratx. Men der findes selvfølgelig mange flere. På Mallorca kan du bogstaveligt talt finde en strand til ethvert behov og efter enhver smag.

 

Se vores ferieboliger på Mallorca her

 

Playa de Muro er en smuk Blå Flag strand i den nordlige del af Mallorca. Her finder du fint, gyldent sand, der er fantastisk til mange forskellige strandaktiviteter som f.eks. beachvolleyball. Stranden er omgivet af et roligt, klart og turkisblåt hav og har en række strandbarer og restauranter, så her vil du og dine venner altid have noget at tage jer til. Port de Pollenca er en lang sandstrand, hvor du kan slappe af under fyrretræer og palmer. Der er et bredt udvalg af caféer og restauranter, og du kan altid finde fremragende feriehuse og ferielejligheder i nærheden. Cala Mondrago har lavt vand, og her finder du også masser af stenrige bugter. Hvis du er interesseret i at snorkle, bør Cala Mondrago helt sikkert være med på din liste. Du kan også tage en sejltur i både med glasbund og opleve livet under havets overflade tæt på.

 

Es Trenc stranden er den mest berømte strand på Mallorca ifølge både lokalbefolkningen og turisterne. Den har en stor kyststrækning med rent hvidt sand og er omgivet af krystalklart vand. Hvis du leder efter strande, der er tæt på naturen på Mallorca, er Es Trenc med stor sandsynlighed det perfekte sted for dig. Stranden ligger i naturskønne omgivelser, men mangler ikke strandfaciliteter. Du kan leje liggestole og spise på udsøgte restauranter. Det er også et godt sted for børn på grund af det lave vand. Hvis du rejser med børn, er der i øvrigt masser af steder på Mallorca, der er børnevenlige. Port d'Alcudia hører også til blandt nogle af de bedste strande for familier på Mallorca. I området er der mange feriehuse og ferielejligheder, der egner sig godt til børnefamilier. Der er en stor havn med færgeruter til og fra Menorca og Barcelona. Her kan familier boltre sig med vandsportsaktiviteter som f.eks. vandcykler og paragliding.

 

Find en feriebolig tæt på stranden her

 

Hvis du holder ferie med din bedre halvdel, eller hvis du gerne vil bruge lidt tid alene væk fra det pulserende liv, så er der også et stort udvalg af afsondrede strande på Mallorca. Calo d'es Moro, som ligger på den sydøstlige del af øen, er omgivet af stejle klipper, grønne områder og grotter. Der er også Cala Mondrago, der er berømt for sit fugleliv og de mest afsondrede og beskyttede strande.

 

Uanset hvem du rejser med, og hvad der betyder mest for dig, kan du være sikker på at finde en strand, der passer til dig på denne populære feriedestination.

 

Er du på udkig efter sommerens ferie? Se vores smukke ferieboliger på Mallorca her.