Hvorfor vælge en feriebolig på Mallorca eller et feriehus i Toscana.

Vi kender alle ordsproget: Der er intet sted som hjemme. Dagens rejsende ønsker et sted at være, hvor man føler sig lokaliseret, personlig og autentisk. Kort sagt, vi ønsker at bo i et “hjem”, – også når vi rejser. Selv om det er rigtigt, at hoteller kan byde på al den luksus og de bedste faciliteter, som man har råd til at købe. Men der er noget meget kommercielt over det, som gør at man ikke føler sig rigtig hjemme. Også i ferien ønsker man sig noget mere – et sted hvor man kan installere sig og gøre til sit ”hjem mens man er væk fra hjemmet”.

Dette er sandsynligvis, derfor ferieboligudlejning startede og siden har udviklet sig.

                    

Hvorfor vælge at leje et feriehus?

At rejse i grupper eller med en familie, især børn, kan være en stor opgave. Der er så meget at pakke for at få børnene til at føle sig hjemme. Desværre, omgivelserne og miljøet i et hotel er normalt ikke så godt i spænd med børn. De ønsker et sted, hvor de kan løbe frit rundt, lege i haven og ikke være bange for at ødelægge dyre vaser i lobbyen. Derfor er et leje af et feriehus et mere sikkert valg for din ferie. Et fritidshus, der har alle de bekvemmeligheder og komfort som i et hotel, men med en mere afslappede atmosfære – et sted hvor man kan være sig selv.

Det er mere privat, fordi du og din familie vil have mere plads, og I vil være i stand til at komme og gå som I vil, uden at bekymre sig om sikkerhed. Der er flere værelser inde i et feriehus end i et hotelværelse, hvilket giver hvert barn eller familiemedlem privatlivets fred og den komfort der søges. I mange feriehuse er det tilladt at have sin hund med, således at man ikke skal lade hunden blive hjemme, hvis man ønsker at holde ferie sammen med sin hund.

Ferieboliger er en op til 50% billigere ferieform en end en hotelferie. Derudover er ferieboligerne udstyret med et køkken, således at du kan vælge at gå til markedet eller købmanden og tilberede maden, hvad enten det er i køkkenet eller på grillen. Dette er selvsagt væsentligt billigere end at gå på restaurant til alle måltider hver dag i hele ferien – her kan du selv bestemme om du vil spise hjemme eller ude. For børnene er det også ideelt ikke tre gange om dagen at skulle på restaurant og spise, og ønsker man at lægge de mindste i seng på et bestemt tidspunkt er det ikke forbundet med at skulle være færdig på restauranten på et bestem tidspunkt.

                                                               

Når det kommer til faciliteter er ferieboliger sammenlignelige med hoteller. Der er huse eller lejligheder med pool, eller ferieboliger der ligger tæt på stranden. Du kan frit vælge, hvilken placering du foretrækker for dig eller din familie: på landet, ved havet, i bjergene, tæt ved byen, tæt på nattelivet, men udsigt eller hvad dine krav måtte være.

Villapartner har inspiceret vores ferieboliger og har vurderet dem på de syv vigtigste kriterier. I hovedparten af vore ferieboliger er slutrengøring, vand, linned og håndklæder inkluderet i prisen. Ligeledes er der et stort udvalg af ferieboliger hvor også el er inkluderet i prisen.

Brug gerne vores udviderede søgekriterier på sitet til at finde netop den feriebolig der passer til jeres ferie uanset om det er til en familie, en stor gruppe eller for et par.