Book din feriebolig i god tid!

 

Hvorfor er det en god ide at bestille sommerferien tidligt?

Det kan godt være, det stadig er vinter, men når det handler om at få bestilt ferieboligen til sommerferien, så er det nu, du skal i gang med at booke.

 

Book en af vores ferieboliger her

 

Men hvorfor er det så vigtigt at booke i god tid?

Nedenfor giver dig et par gode grunde til, hvorfor det er vigtigt at booke i god tid, så du ikke risikerer, at din favoritbolig bookes lige for næsen af dig.

 

De bedste ferieboliger sælges som varmt brød – specielt i højsæsonen

Drømmer du om en ferie i et sommerhus på Mallorca? – Se vores feriehuse på Mallorca her. Hvad med en ferielejlighed på Costa Brava ikke langt væk fra Barcelona? – Se vores ferieboliger på Costa Brava her. Det forbliver måske kun en drøm, hvis du ikke booker i god tid. Disse ferieboliger er nemlig nogle af de ejendomme, der bliver booket hurtigst i sommersæsonen.

At leje en feriebolig er ikke billigt. Men hvis du tænker alle parametre ind, er det nok det alternativ, der giver dig mest værdi for pengene, hvis du sammenligner med andre feriemuligheder. Ferieboligerne er det tætteste, du kommer på et hjem – bare under andre himmelstrøg, hvor du kan nyde privatlivets fred og have adgang til luksuriøse faciliteter som f.eks. en swimmingpool.

De ferieboliger, der ligger tæt på vandet, kan give dig det bedste fra begge verdener i løbet af sæsonen (og det vil du sikkert gerne have, da varmebølger ikke er ualmindelige i løbet af sæsonen).

 

Find en feriebolig tæt på stranden her

 

En ferie med børn kræver god planlægning

Det bedste tidspunkt at tage på ferie med børn er helt sikker om sommeren, men mange gange er det faktisk lettere sagt end gjort. Når man rejser med børn, især småbørn, er det ofte vigtigt at tage hensyn til børnenes faste rytmer og rutiner, og derfor bør rejseplanen ikke afvige for meget fra disse. Mange småbørn har det også svært med at besøge steder med for store folkemængder.

Undersøg hjemmefra hvilke børnevenlige aktiviteter, der forefindes på destinationen, og hvordan besøget til attraktionerne bedst planlægges. Hvilket tidspunkt på dagen eller hvilken årstid egner sig bedst til et besøg.

Børn kan have brug for at sove eller hvile sig nogle timer om dagen. Derfor kan det også være en fordel at booke en feriebolig, der ikke ligger så langt fra turistattraktionerne, og hvor transportmulighederne er gode.

 

Ikke alle destinationer er overfyldte med turister

Selv om Sydeuropa er et meget populært feriemål om sommeren, betyder det ikke, at alle destinationer bliver overfyldte med turister på samme tid. For eksempel har de fleste af destinationerne færre besøgende, hvis man ankommer mindst en uge før sommersæsonen starter.

 

Book flybilletterne i god tid

Sørg for at booke flybilletterne i god tid. Når sommersæsonen nærmer sig, stiger priserne på flybilletterne markant. Og hvis du venter for længe, kan du risikere, at det slet ikke er muligt at få en flybillet!

Hvis du booker flybilletterne tidligt, kan du få fingrene i de bedste pladser på flyet. For at finde den billigste pris på flybilletterne, kan det være en god ide at benytte hjemmesider, der sammenligner flypriser fra de forskellige flyselskaber.

Jo hurtigere du får styr på flybilletterne, des hurtigere kan du booke en dejlig feriebolig. Og på den måde får du også længere tid til at planlægge selve rejsen, hvilket kan betyde, at du møder færre udfordringer senere.

En ferie i Sydeuropa for hele familien skal gerne være en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Og for at gøre det til en behagelig oplevelse for alle, inklusive børnene, er det vigtigt at starte planlægningen af rejsen i god tid.

Ved at planlægge din sommerferie i så god tid som muligt, har du nemlig taget det første og afgørende skridt i retning af en skøn og afslappende ferie.
 

Lav en forhåndsreservation af din feriebolig i 48 timer

Hos VillaPartner ved vi godt, at det kan være svært at beslutte, om du skal booke flybilletterne eller ferieboligen først. Derfor har vi som en ekstra service gjort det muligt for dig at lave en uforpligtende forhåndsreservation af ferieboligen i 48 timer. Når du laver en OPTION (forhåndsreservation) på ferieboligen, spærres ferieboligens kalender til dig i 48 timer, så der ikke er andre, der kan booke din yndlingsferiebolig i den valgte periode. Du har nu god tid til at undersøge flyafgange m.m.