Ferieboliger og feriehuse på Mallorca

Villapartner har et stort udvalg af lækre og skønne ferieboliger, ferielejligheder og feriehuse til leje på Mallorca. Vi har feriehuse og ferieboliger med privat pool, have m.m. Vi har en feriebolig til ethvert budget.
 

Feriebolig til både par og familier

Vi har ferieboligen til jer, uanset om I skal bruge en lille hyggelig feriebolig til to mennesker, eller et feriehus til den store familie på 10 mennesker. Brug blot vores formular i venstre side og angiv hvor mange mennesker I er, så finder maskinen feriehuse, der passer til jeres kriterier.
 

 

Læs mere om øen Mallorca

Mallorca er den største af de Baleariske Øer i Spanien. Den har et areal på 3.640 km2 og en kyststrækning på 550 km. På grund af sin strategiske placering i Middelhavet øen er blevet påvirket fra alle de forskellige kulturer, som har boet eller har gjort stop på øen: romere, arabere ... og endda pirater. Mallorca modtager omkring 12 millioner turister hele året rundt på udkig efter strandene og solen som dens privilegerede klima kan tilbyde, mange af dem vælger ferielighed Mallorca eller feriehus Mallorca, da det giver frihed i egne rammer. Palma er hovedstaden på øen, og tilbyder sine besøgende et fantastisk historisk centrum med smalle gader, smukke galante huse eller slotte og velbevarede gamle bygninger som Lonja, Bellver Slottet eller katedralen. Mallorca har to officielle sprog, spansk og catalansk. 
Feriebolig Mallorca - feriehuse og ferielejligheder

Aktiviteter på Mallorca  

Udover den kulturelle arv, som du kan opdage i Palma og i de mange maleriske landsbyer inde på øen, er Mallorca verdens kendt for de forskellige aktiviteter, du kan gøre mens du nyder din ferie i Middelhavs omgivelserne. Det er et paradis for den maritime turisme: 20.000 bådpladser i mere end 50 havne og marinaer modtager både af alle slags, fra en traditionel fisker båd til en luksus yacht. Det er et meget passende sted at øve dykning, windsurfing, surfing, kitesurfing, vandski eller bare sejle og opleve de fine små bugter som kun er tilgængelige med båd. Fra en Mallorca ferielighed tager det på grund af øens størrelse kun kort tid at komme til de mange tilbud.

Feriehus og ferielejlighed Mallorca - skønne ferieboliger med pool

Men Mallorca er også et paradis for at nyde naturen, som kan udforskes på cykel eller til fods. Mallorca har udviklet en meget god skiltning på de mange landeveje, som gør det perfekt for turister at komme ind i den Mallorcanske natur og opdage fantastiske landskaber og udsigter, der kombinerer bjerge og det smukke blå hav. For golfentusiaster er dette også en perfekt destination. Hele vejen rundt om øen, vil du finde 20 forskellige golfbaner, der ikke kun vil tilfredsstille dine forventninger, men også give dig en rigtig flot udsigt over det mallorcanske landskab. For børnene er der også et varieret udbud af vandlande. Fra en Mallorca feriebolig ligger der altid flere tilbud lige i nærheden.

 

Landskab på Mallorca 

Mallorca byder på 550 km kyststrækning og har tre forskellige landskaber: Bjergkæden Tramuntana i det nordvestlige, et frugtbart fladt område i centrum og bjergkæden Llevant i det sydøstlige. Rundt omkring Mallorca er der også et meget specielt usynligt landskab: grotterne.

 

På grund af den kalkholdige geologi, har øen Mallorca udviklet næsten 4,000 grotter, der har været til stede i mange år. Grotten Sa Gleda mellem Porto Colom og Porto Cristo er en af de største undersøiske grotter i Europa. Den berømte Cuevas del Drach er åbnet for offentligheden og tilbyder en 177 m lang sø. Naturparken S'Albufera i den nordøstlige del har et beskyttet areal på 2,400 ha og er det største vådområde i Mallorca. 196 forskellige fuglearter er blevet fundet i dette område, og grunden til det er, at S'Albufera bruges af trækfugle som et stop på deres vej mod syd eller op til nord. Tramuntana klippeområdets højeste punkt er på 1440 m, og med sine fantastiske klipper og klippefyldte bugte, skabt kontrast med sandstrandene på resten af kysten.

Feriehus, feriebolig og ferielejlighed Mallorca

Når du kører til den nordøstlige del, aftager Tramuntana området, indtil Formentor Kap dukker op, som helt klart er et besøg værd. Det er et af de mest maleriske steder i Mallorca og har aldrig skuffet nogen besøgende. Vejen starter fra Port de Pollença og tilbyder en fantastisk udsigt over den flængede kyst. Mallorca har trebugte: Pollença bugten, L'Alcudia bugten og Palma bugten, og alle tilbyder lange sandstrande. Men øen er også kendt for det store antal af smukke bugter med krystal blå vand, der gør at du glemmer alt omkring dig. Desuden er kvaliteten af vandet omkring Mallorca blevet officielt anerkendt, og omkring 40 strande har fået det Blå Flag. Fra et Mallorca feriehus til den nærmeste strand er der kort afstand med maximalt 30 km.

 

National Park af Cabrera øhav

Den beskyttede øgruppen Cabrera består af 18 øer og et samlet areal på 1836 ha. Det er verdenskendt for dykkere og arkæologer på grund af de mange skibe, der er sunket i dette område. I 1916 blev skærgården en militærbase, og denne betingelse har beskyttet det fra udvikling af turismen. I dag er dens økosystem virkelig velbevaret, og når du besøger hovedøen vil du bemærke, at lokalbefolkningen fra Mallorca har taget godt hånd om det. I 1991 blev det erklæret en nationalpark. Du kan besøge det ved at tage en båd fra Colonia de Sant Jordi eller fra Porto Petro. 

 

Gastronomi og lokale produkter

Det mallorcanske køkken har en lang historie og er et godt eksempel på den sunde middelhavskost. Fisk, skaldyr, kød, grøntsager og frugter viser de gastronomiske varianter, Mallorca har at tilbyde. Nogle af de typiske produkter, du ikke bør gå glip kaldes: "Pa amb oli" (brød med olivenolie og tomat), "sopes" (suppe lavet af forskellige grøntsager), "sobrasada" (en af de mest berømte kolde kødretter), "Queso mallorcinsk" (lækker ost fremstillet af ko og fåremælk), og "Ensaimada" (traditionel sød dessert).

 

Mallorca er den eneste af de Baleariske Øer, der dyrker vindruer og kan være stolte af det. Nogle af sine bedste vine har modtaget en oprindelsesgaranti (DO) som f.eks D.O. Benissalem-Mallorca eller D.O. Pla jeg Llevant. Hvert år i maj Palma arrangerer en gastronomisk uge for fremme af lokale retter og produkter, som alle naturligvis kan smage. Men du behøver ikke at vente til maj, da næsten hver by har et ugentligt marked, hvor du kan købe alle de typiske produkter. 

 

Klimaet på Mallorca  

Beliggende i Middelhavet, er Mallorcas klima dejligt og behageligt. Temperaturerne kan være høj i sommer (nogle gange op til 35° C), men om vinteren kommer det sjældent under 5° C. Øen har typiske Middelhavs sæsonmæssige nedbør (600 mm regn om året og for det meste i efteråret, hvor det kan være intenst). Det siges, at Mallorca har omkring 300 solskinsdage om året, og som sikrer en dejlig ferie klima.

Ferielejlighed, feriehus og feriebolig Mallorca

Feriehuse, ferielejligheder og ferieboliger Mallorca

Villapartner har et stort udvalg af ferieboliger - find dit perfekte feriehus eller ferielejlighed Mallorca på vores side. Find det her!  

 


Lejlighed og sommerhus i Mallorca