Ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i Spanien

Villapartner har et udvalg af dejlige og lækre ferieboliger, ferielejligheder og feriehuse i Spanien. Vi har huse med privat pool og have; i nærheden af stranden; med udsigt til bjerge; en dejlig beliggenhed, m.m. Vi har en feriebolig til ethvert budget og enhver smag.

 

Feriehuse og ferielejligheder i Spanien til både par og familier

Vi har ferieboligen i Spanien til jer, uanset om I skal bruge en lille hyggelig ferielejlighed til to mennesker, eller et feriehus til den store familie på 14 mennesker. Brug vores søgekriterier og angiv hvor mange mennesker I er, så finder I på vores hjemmeside netop den feriebolig i Spanien, der passer til jeres kriterier. Så lej hus i spanien med pool, du vil aldrig fortryde det.

 

Udforsk ESPAÑA fra en af vores dejlige feriehuse - en rig kultur i et land med mange kontraster

Spanien har meget at tilbyde sine besøgende, og det er grunden til, at det selv i dag er det land i verden med næststørste procentdel af turister om året. Men hvad gør det så tiltrækkende? Ud over at være placeret i det sydlige Europa, omgivet af havet og et dejligt klima, føler turisterne sig tiltrukket af Spanien, fordi det er et land fuld af kontraster. Når du booker en feriebolig hos os, har du en tryg base til selv at udforske landet. Det sydlige, nordlige, øerne eller østkysten kan ikke sammenlignes med hinanden. Hver del har forskellige landskaber, forskellige traditioner, kultur og gastronomi. Et feriehus i Spanien vil overraske dig på en ny måde hver eneste gang, imens du opdager landets rige kulturarv, dets farverige sprog eller nyder de smukke strande og bjerge.

 

Spanien har rigtig meget at byde på - også når det drejer sig om feriehuse

Normalt er Spanien kendt for tyrefægtning, flamenco, strande og sol. Men Spanien er meget mere end det. Landet er og har været et af Europas kulturelle midtpunkter i lang tid. I otte århundreder (fra år 711 til 1492) var der tre forskellige kulturer i Spanien: den jødiske, mauriske og kristne. Fra 1492 havde den Iberiske Halvø en grænse mellem to kontinenter med forskellige kulturelle traditioner, grundet opdagelsen af ​​Amerika. Det spanske monarki oplevede en stærk politisk indflydelse under opdagelsen af Amerika, og i løbet af det 16. og 17. århundrede nåede den spanske kunst sin storhedstid. Alle disse forhold har betydet, at den kunstneriske og kulturelle arv i Spanien er en af de rigeste, forskelligartede og indflydelsesrige i Vesteuropa. Oplev alle landets forskelligheder fra en af vores dejlige ferieboliger.

 

Spanien har et samlet landareal på 504.750 km2 og en befolkning på ca. 46 millioner mennesker. Spanien deler sin nordlige grænse med Frankrig og Andorra langs den naturlige grænse ved Pyrenæerne, dets vestlige grænse med Portugal, og dens sydlige grænse med den britiske koloni Gibraltar. Man kan nemt slå sin ferie sammen med to lande og anvende et feriehus i Frankrig, for at opleve flere seværdigheder. Østkysten og de Baleariske Øer er omgivet af Middelhavet, mens den vestlige kyst og De Kanariske Øer er omgivet af Atlanterhavet. Den nordlige kyst er omgivet af Det Cantabriske Hav i Biscayabugten.

 

Madrid er hovedstaden og den største by i Spanien (ca. 3,3 millioner indbyggere), og er beliggende i landets midte. I dag er landets politiske tilstand bestående af i alt 17 uafhængige regioner, som hver især har en forskellig grad af uafhængighed fra centralregeringen. Spanien har også to uafhængige byer på den nordlige kyst af Afrika: Ceuta og Melilla. Næsten alle regioner er opdelt i forskellige provinser. Spansk er det officielle sprog i Spanien, men catalansk, baskisk og galicisk bliver også betragtet som officielle sprog i de regioner, hvor de tales.

 

Der er god udsigt til Spaniens smukke landskab fra vores feriehuse og ferielejligheder

Spanien er et af de mest bjergrige lande i Europa med en gennemsnitlig højde på 650 meter. Bjergene er i midten af landet (660 m) og derudover er der fem bjergkæder, der optager næsten 50 % af dens overflade: Heriblandt Pyrenæerne i nordøst, Det Cantabriske område i nordvest, den centrale kæde i landets midte, den iberiske kæde i øst og Béticas kæderne i Syd. De højeste bjerge i Spanien er Teide på Tenerife (3,718 m) og Mulhacén (3,482 m) i Granada. Husk du kan indtaste bjergudsigt som et søgekriterie, når du søger en feriebolig i Spanien på vores hjemmeside.

 

Denne variation af bjerge, højder, kyster, klima og hav, er grunden til, at landskaberne i Spanien aldrig er det samme. Du kan finde ørkenlandskaber i det sydøstlige som kontrast til de grønne bjerge i nord, eller kolde blå floder i nord og tørre floder i vest. Lange sandstrande i øst eller de rå kyster og klipper i det nordlige osv. Denne brede vifte tilbyder en lang række muligheder og aktiviteter, som ikke vil skuffe dig. Desuden er Spanien det land i Europa med det højeste antal strande med Blå Flag, på hele dens 8,000 km lange kyst. Dit feriehus eller din ferielejlighed er det bedste udgangspunkt for mange spændende udflugter.

 

Oplev klimaet i Spanien fra et af vores dejlige feriehuse

På grund af de mange forskellige landskaber, har Spanien et meget forskelligartet klima. Middelhavsklimaet dominerer på syd og øst kysten: varme somre og milde vintre, og regn i efteråret og om vinteren. Den nordlige kyst har et oceanisk klima med køligere temperaturer og mere nedbør, specielt om vinteren. I løbet af vinteren registreres der lave eller meget lave temperaturer i bjergene. Det sydøstlige område af Spanien er kendetegnet ved et tør eller halvtørt klima med meget lidt nedbør og ørkenlandskaber. På de kanariske øer er klimaet subtropisk med milde temperaturer hele året rundt, som om det var et evigt forår. Det kan derfor være en god ide at vælge en ferielejlighed i Spanien med aircondition. Vil man køre afsted selv i bil, anbefales Frankrig, Italien eller en feriebolig i Kroatien.

 

Smag på det spanske køkken - tilbered maden selv i dit feriehus eller besøg en af de skønne restauranter

Gastronomien er blevet en stor attraktion i Spanien, på grund af sin kvalitet og variation i produkter samt tilberedning. Faktisk er det ikke muligt at tale om en national spansk gastronomi, men det er mere korrekt at tale om regionale retter inspireret af et andet klima og andre traditioner. Generelt er de vigtigste ingredienser i den spanske gastronomi olivenolie, svinefedt, grøntsager og frugt, men hver region skiller sig ud med deres helt særlige ret. Brug nogle af den spanske gastronomis favorit ingredienser, når du tilbereder en god middag i din feriebolig.

Baskerlandet er den region i Spanien med flest restauranter med Michelin-stjerner, og er kendt for ingrediensernes høje kvalitet. Nogle eksempler på typiske retter er marmitako (kartofler med ”bonito” - en slags tun) og txangurro (en ret der blander muslinger og edderkoppekrabber). Hele den nordlige del af Spanien skiller sig ud med kvaliteten af ​​fisk og skaldyr (Marisco) samt kvaliteten af grøntsager og frugter. Asturias er kendt for fabada (gryderet af bønner og svinekød), Queso de Cabrales (en lækker blå ost) og Sidra (æblecider). Husk du på vores hjemmeside også kan se, hvor langt der er til nærmeste restaurant fra ferieboligen.


Middelhavsområdet er kendt for sin kost baseret på en kombination af lokale produkter som hvede, oliven, olivenolie, vin, ris, grøntsager og frugter. Paellaen stammer fra Valencia regionen, hvor der er mange rismarker. Dyrkningen af ​​grøntsager og citrusfrugter i dette område er levn fra den arabiske kultur, der indførte traditionen med de vandede afgrøder.

Regionerne i centrum af det Iberiske Halvø er verdenskendt for det spanske stjerneprodukt: el Jamón. Der er mange slags og forskellige kvaliteter af Jamón. Det bedste kaldes Jamón ibérico puro de bellota og kommer fra iberiske grise, der er opdrættet i egetræs områder, og som kun har spist frugt fra disse træer, agern (bellota). Queso Manchego (lækker ost) er også et meget kendt produkt i dette område. På vores hjemmeside kan du også se, hvor langt der er til nærmeste indkøbsmulighed og restaurant fra din bolig. Det er samtidig utrolig nemt at tilfredsstille familien, du skal bare leje et hus i spanien med pool.


Den sydlige del af Spanien, Andalusien, skiller sig ud med pescadito frito (forskellige små fisk stegt i olivenolie), olivenolie (Andalusien har de største oliven marker), gazpachoen eller salmorejo (en kold tomatsuppe med andre grøntsager) og forskellige desserter med arabisk oprindelse.

 

Spanien er også kendt for kvaliteten af ​​sin vin og cava. Traditionen for Tapas eller Pintxos (navn for tapas i det nordlige Spanien) er meget gammel, og folk kan lide at hygge sig i barer og drikke en kold øl eller vin og spise lækre små tapas. En af de mest berømte tapa er tortilla de Patata (typisk spansk kartoffel omelet). Generelt har den spanske befolkning frokost og middag halvanden time senere end i andre Europæiske lande. Det er typisk, at mange barer og restauranter tilbyder en menu del día, som er en tre retters menu til frokost med kaffe og brød, til mere attraktive priser, end den normale menu (som koster mellem 9 og 15 €).

Prøv de traditionelle spanske retter og nyd en af de spanske vine eller en god cava på terrassen i din feriebolig. 

 

Lav en udflugt fra dit feriehus eller din ferielejlighed til Spaniens smukke seværdigheder

Spanien er det land i verden efter Italien, med det højeste antal pladser som er erklæret ”World Heritage” af UNESCO (FN konvention om at beskytte verdens kultur- og naturarv). I dag har landet 40 seværdigheder på denne liste plus Pyrenæerne, som deles med Frankrig. Listen omfatter alt fra hulemalerier til historiske bycentre, forskellige naturområder, haver eller monumenter. Alle skiller sig ud ved at være unikke og er blevet valgt, fordi de fortjener at blive bevaret for fremtidige generationer.

 

Nogle af de mest fantastiske og interessante seværdigheder på denne liste er moskéen i Córdoba, katedralen i Burgos, Teide på Tenerife, Alhambra i Granada, Parque Güell i Barcelona, ​​Aqueduct i Segovia, Mudejar bygningen i Aragonien, det historiske centrum i Salamanca, Toledo eller Santiago de Compostela, de romerske ruiner i Mérida, øen Ibiza, palme området i Elche (Alicante), den romerske bymur i Lugo, etc. Planlæg et besøg til en af de smukke seværdigheder og lej evt. en bil, når du booker et feriehus eller en ferielejlighed, så du let kan komme rundt og se alle de fantastiske monumenter og seværdigheder.

 

Fiestas i Spanien

De to bedstekendte spanske folketraditioner er flamenco og tyrefægtning. Den første er faktisk kun en folkelige tradition for den sydlige del af Spanien, mens de tyrefægtning kan ses over hele landet. Men Spanien har også andre fester, som for eksempel Sanfermines i Pamplona, de Fallas i Valencia, Feria de Abril i Sevilla, Tamburradaen i San Sebastián, San Isidro i Madrid eller Karneval i Cádiz og Tenerife. Den hellige uge bliver fejret i alle spanske byer med store parader i gaderne på grund af den katolske tradition.

 

 


Lejlighed og sommerhus i Spanien