Ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i Toscana.

Villapartner har et udvalg af dejlige og lækre ferieboliger, ferielejligheder og feriehuse i Toscana. Vi har huse med privat pool og have; i nærheden af stranden; med udsigt til bjerge; en dejlig beliggenhed, m.m. Vi har en feriebolig til ethvert budget og enhver smag.

 

Feriehuse og ferielejligheder i Toscana til både par og familier

Vi har ferieboligen i Toscana til jer, uanset om I skal bruge en lille hyggelig ferielejlighed til to mennesker, eller et feriehus til den store familie på 14 mennesker. Brug vores søgekriterier og angiv hvor mange mennesker I er, så finder I på vores hjemmeside netop den feriebolig i Toscana.

Toscana er en region i den nordvestlige del af det centrale Italien. Regionen dækker et areal på 23.000 km2 og er beriget med en varieret og smuk natur. Fra den lange vidunderlige kystlinie i vest ekspanderer det bjergrige landskab ind i landet med skyggefulde olivenlunde, kraftfulde vinmarker og frodige grønne skove. I hjertet af Toscana finder du Monte Amiatas uddøde vulkan. En feriebolig i Toscana er det ideelle udgangspunkt til at opdage Toscana.

Den rige kulturarv i Toscana
Over tid har Toscana haft en stor indflydelse på kultur og har været hjemsted for flere af de mest indflydelsesrige kunstnere og videnskabsmænd i historien, såsom Botticelli, da Vinci, Michelangelo, Puccini, Dante, Galileo og Petrarch. De fantastiske byer i Toscana gemmer flere af Italiens mest berømte kulturattraktioner, og ifølge et estimat fra UNESCO er omkring ti procent af verdens kulturarv fundet i Toscana.

Toscanas hovedstad Firenze
Firenze, Toscanas hovedstad, har en lang tradition for kunst, kultur og mode. Denne smukke by er hjemsted for vidunderlige museer, herunder den berømte Ufizzi og Palazzo Pitti. Firenze er også beundret for sin imponerende renæssance arkitektur. Her kan du også finde nogle af de største italienske modehuse. Blandt dem er Salvatore Ferragamo og Gucci.

Pisa og Lucca i det nordlige Toscana
Pisa er verdensberømt for sit ikoniske skæve tårn og for mange andre romerske arkitektoniske vidundere. Byen har også mange skoler og universiteter, som er et af Italiens bedste steder at studere. Byen Lucca ligger på en slette  ca. 8 km nord for Pisa. Den gamle del af byen er omgivet af en intakt renæssancesmur. I dag bruges den som promenade, hvorfra der er  panoramaudsigt over byen.

Siena og San Gimignano i det centrale Toscana
Den fortryllende by Siena er skjult bag sine intakte bymure. Gå langs de smalle gader i midten af ​​denne middelalderby, så kan du fornemme en særlig historisk atmosfære og beundre de majestætiske bygninger. På en bakketop omkring 10 km fra Siena finder du den middelalderlige landsby San Gimignano. Her finder du også smukke eksempler på middelalderlig arkitektur, især de imponerende tårne ​​San Gimignano.

Toscanske vine og køkken
Toscana tilbyder fremragende kulinariske oplevelser til sine besøgende baseret på lækre lokalt dyrkede ingredienser. Mange vinmarker er beliggende i det rullende landskab. Vinfremstillingsvirksomhederne er berømte for produktion af nogle af verdens bedste vine. Blandt dem er Brunello de Montalcino, Chianti, Morellino di Scansano og Vino Nobile di Montepulciano.

Det toscanske klima
Det toscanske klima er typisk Middelhavet, med varme somre og blide regnfulde vintre. Især ved havet er sommeren meget tør og varm, med gennemsnitlige temperaturer på omkring 30oC. Vinteren er mild men våd, med januar som koldeste måned af året (2-7oC). Forår og efterår er mere behagelige med skyggefulde solskinsdage og sjælden regn. I bjergene er temperaturerne generelt lavere.

Strandene ved den toscanske kyst
Strandene i Toscana er usædvanligt rene og velbevarede, og mange af dem er blevet tildelt vandkvalitet og højt sikkerhedsniveau. I Toscana er der strande for alles smag - paradisiske hvide sandstrande, småstenede strande og mørke strande med vindblæste klipper. På flere steder er revene fremragende til snorkling.