Feriebolig, ferielejlighed og feriehus i Toscana

Vi har et stort udvalg af skønne ferielejligheder, ferieboliger og feriehuse i Toscana. Vi har feriehuse med egen pool og have, der ligger skønt placeret i den toskanske natur. Vi har en feriebolig, der passer til ethvert budget.
 

 

Læs mere om Toscana og områdets historie

At leje en ferielejlighed Toscana er noget der giver dig oplevelser, er du til at have din helt eget feriebolig toscana kan et feriehus Toscana også være en mulighed. Toscana er en region i den nordvestlige del af det centrale Italien. Regionen, der dækker over et område på 23.000 km2, er beriget med en sjældent smuk og varieret natur. Fra den billedskønne langstrakte kystlinje mod vest strækker et bakket landskab sig ind i landet med grågrønne skyggefulde olivenlunde, frodige vinmarker og store mørkegrønne skove. I hjertet af Toscana ligger den udslukte vulkan Monte Amiata, og i Crete Senesi mod øst bugter eroderede lerlandskaber sig.

 

Toscanas rige kulturarv

Toscana har haft enorm indflydelse på finkultur gennem tiden, og har været hjemsted for flere af historiens mest indflydelsesrige kunstnere og videnskabsmænd, herunder Botticelli, da Vinci, Michelangelo, Puccini, Dante, Galilei og Petrarch. Toscana rummer en usædvanligt rig kulturarv. I de sagnomspundne toskanske byer Firenze, Pisa og Siena findes flere af Italiens helt store kulturelle seværdigheder, og ifølge et skøn af UNESCO er omkring ti procent af verdens kulturarv at finde i Toscana.

Ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i Toscana

Toscanas hovedstad Firenze

Firenze, Toscanas hovedstad, har historisk set haft og har til stadighed enorm indflydelse på kunst, kultur og mode. I byen er utallige kunstmuseer, heriblandt de famøse Ufizzi og Palazzo Pitti, hvor værkerne af en række af historiens store kunstnere kan betragtes. Foruden de seværdige kunstsamlinger, er Firenze beundret for byens imponerende renæssancearkitektur. Firenze er desuden hjemsted for en række af de største italienske modehuse, herunder Salvatore Ferragamo og Gucci.

 

Byerne Pisa og Lucca i det nordlige Toscana

Pisa er verdenskendt for det ikoniske skæve tårn, men byen huser yderligere et væld af romanske arkitektoniske underværker, og dyrker desuden en stolt tradition som uddannelsescentrum med flere af Italiens bedste uddannelsessteder. Omkring 8 km nord for Pisa ligger Lucca på en frodig slette ved Serchio flodens bred. Den gamle bydel omkranses af en intakt bymur i renæssancestil, der i dag benyttes som promenade med et smukt vue over byen.

Feriehus og ferielejlighed Toscana

Byerne Siena og San Gimignano i det centrale Toscana

Byerne Siena og San Gimignano i det centrale Toscana I det fortryllende Siena, der ligger gemt bag en intakt bymur, er en særlig historisk atmosfære. Fra de smalle gader i middelalderbyens centrum kan de majestætiske gotiske bygningsværker beundres. Byens smukke domkirke er særligt imponerende. Omkring ti km fra Siena troner den lille middelalderby San Gimignano på en bakketop omkranset af en flere hundrede år gammel bymur. Her er meget flotte eksempler på middelalderarkitektur, særligt tårnene er fortryllende og kan ses på flere kilometers afstand. Brug dit feriehus i Toskana som et udgangspubkt for mange gode udflugter.

 

Toscanas køkken og vine

Foruden de klassisk smukke landskaber og den berømmede kulturarv, byder Toscana på et unikt køkken, hvor kulinariske oplevelser i særklasse går hånd i hånd med de superbe lokale vine. I det toskanske køkken er omdrejningspunktet eminente råvarer fra lokalområdet og enkelhed. I det kuperede toskanske landskab ligger vingårdene, der er berømte for at producere flere af verdens bedte vine, heriblandt Brunello de Montalcino, Chianti, Morellino di Scansano og Vino Nobile di Montepulciano.

 

Vejret i Toscana

Det toskanske klima er et typisk Middelhavsklima med varme somre og milde regnfulde vintre. Særligt ved kysten er vejret i sommermånederne meget varmt og tørt med normaltemperaturer omkring 30oC, men det er heller ikke ualmindeligt med temperaturer op til 40oC. Mens vinteren er mild, men våd, med januar som årets koldeste måned (2-7 oC), er forår- og efterårsmånederne mere behagelige med lune solrige dage og relativt få dage med regn. I bjergområderne er temperaturerne generelt lidt lavere, med mere behagelige somre og koldere og mere regnfulde vintre.

Feriebolig Toscana - lej ferielejligheder og feriehuse

 

Toscanas strande

Strandene i Toscana er usædvanligt rene og velholdte, og på den lange kyststrækning i Tocana findes strande for enhver smag. Her er alt fra billedskønne hvide sandstrande, til smukke mørke strande med vindblæste klippebrede og rullestens strande med grovkornet sand. Flere toskanske strande er prisbelønnede for vandkvalitet, strandmiljø og højt sikkerhedsniveau.Flere steder er revet eminent til snorkling, og de fleste steder langs kysten findes utallige tilbud om vandaktiviteter. Leg et feriehus eller en ferielejlighed Toskana for at nyde de gode strande.

 

 

Ferieboliger og feriehuse i Toscana til alle behov

Villapartner har feriehuse, ferielejligheder og ferieboliger i Toscana til alle behov, vi har ferieboliger til par og små og store familier. Find jeres feriehus eller ferielejlighed i Toscana her!