Feriehus, ferielejlighed og feriebolig Provence

Villapartner har ferieboliger Provence til de, som gerne vil af sted på en dejlig ferie i det smukke Provence, fra intime lejligheder til 2 personer eller flotte, smukke villaer op til 20 personer. Benyt blot vores formular i venstre side og angiv her, hvor mange personer I er. Så søger siden for Jer og finder boliger, der passer til Jeres kriterier. Provence er smuk hvad enten man søger ned til Middelhavet eller op i bjergene.

 

Feriebolig Provence, Frankrig - Dejligt område med tusinde landskaber, der aldrig skuffer.

Regionen Provence er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig og grænser op til Italien. Feriebolig Provence har seks forskellige egne, hver med sine særlige kendetegn, men de deler alle en fælles fortid. I ferielejlighed Provence kan du fornemme Middelhavsstemningen, besøge gamle romerske ruiner og opdage fantastiske landskaber, der allerede har fanget berømte maleres hjerter, så som Cézanne og Van Gogh. Provence byder sine gæster på en farverig natur som kombinerer det grønne og brune fra skoven, med det gule fra solsikker, den fantastiske lilla fra lavendel og den uforglemmelige farve fra det turkise blå hav.


Feriebolig Provence - lækre feriehuse og ferielejligheder


Det er ikke mærkeligt, at feriehus Provence og Côte d'Azur er blevet den foretrukne destination for mange turister. Nice, Cannes og Saint-Tropez er verdens kendt for et eksklusivt samfund, hvor folk kommer år efter år med deres yachter til denne kyst. Men glem ikke charmen af de midaldrende landsbyer inde i landet, hvor vin og traditionelle produkter er produceret på traditionel vis, og derfor har en helt speciel smag. Bjergene i den nordlige del af Provence er også kendt som skisportssteder om vinteren. 

Naturen og landskabet i Provence

Terrænet i Provence er meget kuperet, men i den centrale del er der meget flotte små bjerge og selve Alperne strækker sig over den nord østlige del. Det højeste punkt er i l'Aiguille de Chambeyron med 3,412 m (Alpes-de-Haute-Provence). Nogle af de mest berømte bjerge i Provence er: Mount Ventoux (Vaucluse), verdens kendt for at være en af ruterne i Tour de France, Sainte Victoire bjerget (Bouches-du-Rhône), malet af Cézanne fra alle sine sider, eller les Alpilles (Bouches-du-Rhône), malet af Van Gogh.

 

 Feriehus Provence - lækre feriboliger og ferielejligheder


Feriebolig Provence byder på mange forskellige dufte og farver, der vil fange dine sanser: Træerne i skovene, lavendelen på de dejlige lilla marker og Middelhavet langs hele kysten, som alle laver en perfekt kombination for en uforglemmelig ferie. Kystlinjen fra Marseille til Menton er temmelig råt, men byder på rigtig flotte udsigter: når du kører langs vejen tæt på kysten, vil de mange kurver tilbyde den besøgende fantastiske kontraster, bjerge og klipper, der smelter sammen med det turkisblå vand i Côte d 'Azur. I den vestlige del af Provence finder du udmundingen af ​​floden Rhone, der giver et stort fladt areal af vådområder og marker. Dette område kaldes La Camargue og det er blevet erklæret et naturreservat. Hvis du har tid, kan du også besøge øerne modsat sydkysten.

 

PROVENCE'S GASTRONOMI

Det Provensialske køkken er baseret på brugen af olivenolie, hvidløg, grøntsager, krydderurter og fisk (for det meste i de områder tæt på havet). Det er et meget rigt og varieret køkken med påvirkninger fra mange traditioner, specielt det italienske køkken, men arabere og opdagelsen af ​​Amerika (tomat og aubergine), har også bragt nye ideer om, hvordan man får mest ud af de lokale produkter, og bland det med nye produkter. Nogle af de typiske retter og produkter fra dette område, som du ikke bør gå glip af, er: "les asperges de zobel" (vestlig ret), "Les Fraises de Nîmes" (sæsonen starter i midten af ​​marts), "la brandade de morue (ret med saltet torsk med kartoffelmos og hvidløg), "la Fougasse" (Dej fyldt med forskellige produkter og derefter bagt, eller "le ris et le sel de Camargue" (kendte produkter fra dette vådområde, hvor floden Rhone strømmer ind i Middelhavet) Feriehus Provence er også kendt for sine vine: om det er rød, hvid eller rosé, har de alle modtaget forskellige oprindelsesgarantier i nogle af de områder hvor de produceres.

 

Ferieboliger i Provence - feriehus og ferielejligheder

Klimaet i Provence

Beliggende på den sydøstlige kyst i Frankrig, har dette område et typisk middelhavsklima, med varme og tørre somre. Men mens kysten nyder milde vintre (mere fugtigt i øst), har de nordlige og nordøstlige dele af Provence mere hårde vintre med regn og sne, grundet beliggenheden tæt på Alperne. Som et eksempel er den gennemsnitlige temperatur i januar i området Toulon 9,3 °C og i Manosque er gennemsnitstemperaturen kun 4 °C.

 

De seks egne i Provence

Bouches-du-Rhone egnen, Provence

Et område med bjerge, moser, store byer, brede skove og strande, viser Bouches-de-Rhône den perfekte blanding af natur i Provence. Marseille, Aix-en-Provence og Arles har en enorm kulturel arv og særlig charme. La Camargue er en naturpark på 85,000 hektar med en meget rig natur, fx med lyserøde flamingoer. I Alpilles området finder du smukke landsbyer omgivet af vinmarker, oliventræer og mandeltræer.

 

Vaucluse egnen, Provence

Dette område tilbyder en velbevaret natur med store skove og storslåede røde klipper og stenbrud. Det er et rigtig dejligt område for den cykel glade turist, da det giver mulighed for at opdage et vidunderligt landskab med gamle slotte og charmerende landsbyer på bjergkæden Luberon. Den berømte Mont Ventoux er placeret her. Avignon og Orange er de vigtigste byer.

 

Ferielejlighed, feriehus og feriebolig Provence

Var egnen, Provence

Var byder på en 300 km lang kystlinje, hvor du kan finde de smukkeste sandstrande i den franske Riviera (Côte d'Azur). Dens middelhavsklima garanterer et gennemsnit på 3.000 solskinstimer om året. Landskaberne er fulde af kontraster: klipper, floder, søer, bakker, strande osv., og muliggør en bred vifte af aktiviteter: fiskeri, svømning, rafting, klatring ... Vinene er også velkendte (Côte de Provence, Bandol) og produceret på et vinareal på 37,000 ha. Var har også en vigtig kulturarv. Nogle af de vigtigste byer er Toulon, St. Tropez, St. Raphael eller Draguignan.

 

Departementet Alpes-de-Haute-Provence, Provence

Her finder du en kombination af bjerge, lilla lavendelmarker og skiløjper. Denne egn er stolt af at sige, at omkring 500,000 ha af dens overflade er beskyttede naturområder. Alpes-de-Haute-Provence kan blive udforsket på mange måder: ridning, trekking, cykling eller flyvning. Den Provensialske kultur er præsenteret overalt, i arkitekturen af bygninger og landsbyer, i gastronomi eller i de traditionelle fiestas. Les Gorges du Verdon (National Park siden 1997) er en fantastisk dal, den eneste af sin art i Europa, der er helt sikkert er et besøg værd. Her har udhulingen af floden Verdon skabt store og kalkholdige klipper.

 

Feriehuse og ferielejligheder Provence
 

Hautes-Alpes egnen, Provence

Dette er den mest ujævne område af Provence med forskellige dale, kløfter og bjerge, der går fra 500 m til 4.102 meter. Industrien er nærmest ikke-eksisterende, hvilket har sikret velbevarelsen af dette område. Måden at leve på er mere Alpin: de er vant til vintre med masser af sne. Men de er stadig en del af Provence med sine milde somre, solskin og dets køkken. Denne egn tilbyder omkring 30 skisportssteder om vinteren, som om sommeren forvandles til vidunderlige omgivelser for sommer sport i bjergene. Naturparken Quetras (60.000 ha) er fyldt med små charmerende landsbyer placeret mere end 2.000 m over havets overflade, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt og smage de lækre oste, honning og æbler.

 

Alpes-Maritimes egnen, Provence

Det særlige ved dette område, bortset fra dets eksklusive kyst, er det fantastiske rå landskab det tilbyder langs kysten. Det ser ud som Alperne synker i havet. Gennemsnittet af dage med solskin er også velkendt: Omkring 320 dage med godt vejr om året. Denne del af Côte d'Azur er kendt for sine luksuriøse paladser og sommerresidenser. Juli og august er højsæsons måneder i dette område, hvor de besøgende ankommer på udkig efter de vidunderlige sten og sandstrande. Karnevalet i Nice, Jazz Festivalen i Juan les Pins eller filmfestivalen i Cannes er verdens kendt. Plantelivet er typisk Middelhavet med masser af duftende planter (Grasse er verdens hovedstad for parfume). Men Alpes-Maritimes er også en kendt ski destination, hvor kysten og de sneklædte bjerge kun er adskilt af en times kørsel. Om vinteren kan du udøve alle former for sport, og i sommeren giver den 325 km lange kyststrækning dig yderligere en bred vifte af muligheder.

 

Lej feriehuse og ferielejligheder Provence - skønne ferieboliger

 

Idyllisk feriebolig feriehus og ferielejlighed i Provence

Søger I et feriehus eller ferielejligheder i idylliske rammer? Så er Provence et godt sted at starte. Provence er fyldt med små og idylliske landsbyer, marker, bjerge, skove m.m. Find jeres feriehus eller ferielejlighed i Provence her!